lørdag den 30. november 2013

Thanksgiving weekend i Canada

I torsdags, den 28. november, var det thanksgiving, som normalt bliver fejret med stor middag med kalkun og en masse tilbehør. Men Mimi og Scott valgte at tage mig på en lille tur til Canada i stedet og så spise thanksgiving dinner en anden weekend.

Vi fik tidligt fri fra skole onsdag hvor den stod på tre timers gymnastik træning og torsdag morgen kørte vi mod Canada. Vi kørte til en by som hedder Okanagan, eller sådan noget, in the middle of nowhere! Vi stoppede i nogle små "byer" på vejen, som lignede noget fra gamle film. 
En af "byerne" på vej mod Canada


Det var egentlig meningen at vi skulle have besøgt cheesefarms, men da vi havde lidt bøvl med at komme over grænsen droppede vi at køre tilbage til US og besøge en cheesefarm, for så at køre over grænsen til Canada igen. I stedet kørte vi direkte til Vancouver som er en storby i Canada. Dog regnede vi med at komme dertil fredag ved middagstid, det endte så med at vi ikke var der før aften. Vejene var helt vildt glatte at vi blev nød til at køre utrolig langsomt og i løbet af 30-45 min så vi syv uheld. Det gjorde så at vi strandede i en lille lille by (man kan ikke engang kalde det en by) for et par timer.
Trucks'ne spærrede vejen for et par timer.

Vancouver mindede virkelig meget om Seattle, rigtig lækker by. Så i dag (lørdag, formiddag) var vi downtown og tog på et lille julemarked. 
Så vendte vi ellers snuden hjemad, da Yale skal løbe en halvmarathon i morgen (og nej far, han har ikke fået mig overtalt til at gøre det!). 
Udsigt fra hotelværelset i Vancouver. 

Julemarked. 
Turen gik ikke som planlagt, men det var hyggeligt og fedt at se noget af Canada!

-Stine 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar