lørdag den 28. december 2013

Christmas

Herover har jeg haft en anderledes, men god jul!
Sidste lørdag, d. 21. december, kørte vi mod Boise i Idaho hvor Mimi's familie bor. Vi boede hos Mimi's søster Jane. I dagene op til jul slappede vi bare af og jeg viste Yale vores opvisning og musical fra sidste år - tror han var ret imponeret. Derudover så vi bare byen, downtown og sådan. Boise er hovedstaden i Idaho, men den er så tom i forhold til Seattle.
Vesterlund opvisningen. 

Udkig udover Boise fra en høj bakke.
Mimi's familie åbner pakker som vi gør, den 24. om aftenen. Så da det blev den 24. fik vi købt de sidste pakker og så kom Mimi's familie ellers - hendes søster som vi boede ved, hendes to børn med kone og børn. Mimi's anden søster med datter, hendes mand og lille baby. Til aftensmad fik vi noget oste-fondue. Derefter gik vi en tur med de små børn, mens Julemanden kom med en helvedes masse pakker og pludselig kunne vi høre klokker som betød at vi skulle vende snuden hjemad. De små løb for at nå at se Julemanden, men desværre var han allerede væk da vi kom tilbage. Efter det var det så tid til at åbne gaver, som forgik på den måde at de to små drenge hentede pakker og delte dem ud.

Læg lige mærke til alle de pakker!!!!
Nok det sjoveste juletræ jeg nogensinde har set - af plastisk selvfølgelig. 
Dagen efter, den 25., fik vi Thanksgiving Dinner. Det var meget fint, men må indrømme at jeg ikke er den aller største fan - men sjovt at prøve.
Turkey, mashed potatoes, cranberry sauce, etc.  
Håber i alle havde en dejlig jul!
-Stine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar